Zadní kryty na smartphone: Vybírejte mezi různými typy a designy

Zadní kryty na smartphone: Vybírejte mezi různými typy a designy

Zadní kryt na smartphone je ideálním ochranným a designovým doplňkem. Dokonale kopíruje tvar zadní části telefonu a chrání jej před otřesy, oděrky i škrábanci. V naší široké nabídce najdete kvalitní zadní kryty kompaktní s modely značek Samsung, Apple, Huawei, Honor a Xiaomi. Vynikají svým designem i kvalitou použitého materiálu.

Zadní kryty ze silikonu

Zadní kryty vyrobené ze silikonu skvěle padnou každému modelu smartphonu. Tato silikonová pouzdra, která obepínají zadní části telefonů i jejich boky, nabízíme pro konkrétní modely chytrých telefonů v mnoha barevných provedeních. A to od černé až po tyrkysovou. Jde tedy o opravdovou designovou lahůdkou, která dodá telefonům nejen na výjimečnosti, ale ochrání je před škrábanci, otřesy i nečistotami.

Víte, že? Zadní kryty ze silikonu mají protiskluzové vlastnosti. Telefon se vám tedy bude dobře držet v ruce a nebude vám při volání klouzat.

kryt1

Ochranné transparentní zadní kryty z TPU

Na zadní části vašeho smartphonu se bude skvěle vyjímat také transparentní ochranný kryt, který máme rovněž na skladě. Tento vysoce průhledný zadní kryt, který objímá nejen zadní část telefonu, ale i jeho boky, je vyroben z TPU neboli termoplastického polyuretanu. Díky tomuto materiálu jsou zadní kryty ohebné, elastické, měkké a příjemné na dotek, a přesto odolné proti nárazům a škrábancům. Tato kombinace pružnosti a pevnosti tak skvěle ochrání váš telefon před mechanickým poškozením.

kryt2

Co mají zadní kryty společné: Přesné výřezy pro foťák i nabíječku

Zadní kryty určené pro konkrétní model chytrého telefonu mají také další výjimečnou vlastnost. Každý ze zadních krytů je opatřen přesnými výřezy, které umožňují, abyste bez omezení používali fotoaparát, připojovali sluchátka nebo nabíjeli telefon.

Tip: Abyste svůj smartphone ochránili co nejlépe, doporučujeme, abyste si k zadnímu krytu dokoupili také kvalitní ochranné sklo. Toto sklo chrání především dotykový displej před mechanickým poškozením: Instaluje se totiž na celou čelní stranu chytrého telefonu a dosahuje až k jeho okrajům.