Jak si vybrat pouzdro na mobil?

Jak si vybrat pouzdro na mobil?

Kvalitní pouzdro na mobilní telefon váš přístroj ochrání před poškrábáním i před nečekanými nárazy a pády. Je také designérským prvkem, který dokáže vašemu telefonu dodat punc stylového módního doplňku. Podle jakých kritérií byste si měli pouzdro na svůj telefon vybrat?

V hlavní rolích velikost telefonu a jeho ochrana před poškozením

Při výběru kvalitního pouzdra pro váš mobilní telefon byste měli mít v prvé řadě na mysli tato dvě důležitá kritéria: Pouzdro musí být plně kompaktní s modelem vašeho mobilního zařízení a rovněž musí zajistit kompletní ochranu telefonu proti mechanickému poškození, tedy proti škrábancům, ale i nárazům a pádům.

Tato kritéria splňuje především pouzdro typu kniha, které je navíc nejoblíbenějším a nejpoužívanějším pouzdrem mezi majiteli chytrých telefonů. Každé z pouzder typu kniha je vyrobeno na míru danému modelu smartphonu. Při jeho výběru se tedy řiďte značkou a modelem telefonu a také přesnými rozměry jeho úhlopříčky.

pouzdro1

Kvalitní pouzdra typu kniha: Praktičnost i jedinečný design

V naší nabídce nejdete kvalitní pouzdra typu kniha vyrobená PU kůže. Mají odklápěcí přední stranu se zapínáním na magnet, která plně chrání dotykový displej telefonu. Možná oceníte i to, že vnitřní část odklápěcí strany obsahuje praktické kapsy na bankovky a kreditní kapsy. Tato pouzdra dokážou navíc vašemu smartphonu dodat jedinečný styl. Můžete vybírat mezi jejich barevnými variantami i pestrými potisky.

Víte, že? Do pouzdra typu kniha se mobilní telefon tzv. „nacvakává“. Jelikož je toto pouzdro určené pro konkrétní model telefonu, má například na zadní straně také výřez pro fotoaparát.

Pouzdro typu kniha si v našem e-shopu vyberete snadno a rychle

Abyste měli vybírání ještě snazší, v našem e-shopu jsem vám rozdělili pouzdra na mobil do podkategorií podle jednotlivých značek mobilních telefonů. Stačí tedy, když v kategorii Pouzdra a kryty kliknete na podkategorii Samsung, Apple, Huawei, Honor či Xiaomi, kde si vyhledáte pouzdro typu kniha, které sedne jako ulité právě na váš model smartphonu.

pouzdro2

Klasická pouzdra: Jsou už passé?

Spousta lidí stále sahá po klasických pouzdrech se zapínáním, která mají univerzální velikost. Tato pouzdra rozhodně nepatří do old school. Důkazem jsou například ručně šitá pouzdra z Prostějova se stylovým motivem, které si na první pohled doslova zamilujete! Najdete je v naší nabídce stejně jako univerzální specializovaná pouzdra: Připravili jsme si pro vás také sportovní neoprénové pouzdro, které oceníte zvlášť při svých venkovních aktivitách.