Popsocket: Šikovná vychytávka pro smartphony 

Popsocket: Šikovná vychytávka pro smartphony 

Víte, co je to popsocket? Pokud jste majiteli chytrého telefonu, tato šikovná vychytávka by vám rozhodně neměla uniknout! Jde totiž o chytrý univerzální držák a stojánek v jednom, který vám zpříjemní každodenní používání vašeho smartphonu. Popsocket využijete hlavně při focení, psaní zpráv, sledování videí nebo třeba čtení knih.

Popsocket: Doplněk, který ulehčí práci

Popsocket představuje nový rozměr v používání chytrého telefonu. Jde totiž o velmi praktický doplněk mobilního zařízení, který vám ulehčí práci a také ochrání telefon před nepříjemnými pády.

Zajímá vás, jak se s popsocketem pracuje? Jeho užší stranou jej pomocí samolepicí 3M pásky připevněte na zadní část smartphonu nebo na jeho ochranný obal. Pak už vám nebude nic bránit, abyste začali popsocket pravidelně používat!

Tip: Umístění popsocketu na zadní straně smartphonu můžete libovolně měnit. Jeho umístění záleží na druhu činnosti, kterou s ním chcete dělat. Pokud budete sledovat video, umístěte jej dolů doprostřed, aby sloužil jako stojánek. Budete-li psát zprávu, umístěte jej do horní poloviny telefonu, aby vám sloužil jako podpora pro prsty.

popsocket1

Univerzální držák a stojánek v jednom

V čem tkví podstata popsocketu? Asi míváte při určitých činnostech, jako je třeba focení selfie, problém udržet telefon v ruce. Pokud tedy popsocket nalepíte na zadní část telefonu, získáte univerzální držák a stojánek v jednom. Při focení selfíček, psaní zpráv nebo třeba čtení knih se už nemusíte bát, že by vám telefon vypadl z ruky. Popsocket má totiž chytrý tvar, který zajistí dokonalé uchycení.

Tuto šikovnou vychytávku pro smartphony rovněž využijete i při sledování videí. Popsocket je vyroben z protiskluzového materiálu – smartphon o něj tedy můžete pohodlně zapřít. Popsocket má i další praktické využití: Když už nechcete poslouchat hudbu, můžete kolem něj jednoduše obmotat sluchátka.

popsocket2

Barevný design s různými motivy

Druhou, širší část popsocketu tvoří barevný design s širokou škálou motivů. Pokud máte rádi jednorožce, vesmír, přírodu nebo sport, je vám naše nabídka popsocketů jako šitá na míru!