Běháte? Vhod vám přijdou bezdrátová sluchátka, chytré náramky a bezpečnostní pouzdra

Za pár týdnů tu máme jaro, které přímo vybízí ke sportování v terénu. Pokud plánujete, že začnete pravidelně běhat jarní přírodou, je na čase, abyste se na tuto sportovní aktivitu předem připravili. Nebudou vám stačit pouze běžecké boty a oblečení, vybavte se také chytrými technologiemi a doplňky, díky kterým si užijete aktivní pohyb v terénu na maximum.

Sportovní bezdrátová sluchátka: Když hudba dodává energii

Máte pocit, že díky poslechu hudby podáváte při sportování lepší výkon? V tom případě si při běhání nasaďte sluchátka, která neumí pouze kvalitně reprodukovat zvuky. Řešením jsou pro vás sportovní bezdrátová sluchátka, která vám dají svobodu pohybu a v nichž můžete prostřednictvím technologie bluetooth poslouchat oblíbený playlist ze svého chytrého telefonu.

Aby vám bezdrátová sluchátka při běhání nevypadávala z uší, pořiďte si taková, která jsou vybavená špunty nebo peckami. Ještě lépe vám budou při běhání držet bezdrátová sluchátka s praktickým klipem za ucho, který zajistí jejich dokonalé uchycení.

sport2

Speciální sportovní pouzdra: Pro bezpečné uchycení telefonu při běhání

Při sportování a zejména při běhu terénem vám přijde nebývale vhod právě váš chytrý telefon. Abyste díky němu mohli nejen poslouchat hudbu, ale využívat i různé chytré sportovní aplikace, měli byste v prvé řadě zajistit jeho bezpečné uchycení.

Při běhání jsou skvělá především sportovní pouzdra pro uchycení na paži, která zajišťují kompletní ochranu telefonu při sportovních aktivitách. Jistě využijete i sportovní pouzdra na telefon, která si zase můžete obepnout kolem pasu.

Tipy na sportovní aplikace, které využijete při běhání: Máte-li chytrý telefon s operačním systémem Android můžete si do něj z internetového obchodu Google Play stáhnout několik zajímavých aplikací, určených přímo pro běhání. A to například Endomondo, Runtastic nebo Pomáhej pohybem.

sport3

Chytré technologie, které monitorují vaši pohybovou aktivitu

Potřebujete při běhání sledovat také svou tepovou frekvenci nebo spálené kategorie? V tom případě vám při této pohybové aktivitě přijdou vhod další doplňky, které můžete pomocí bluetooth spárovat se svým smartphonem. Jde například o chytré fitness náramky a hodinky, které na sobě zobrazují i notifikace aplikací.

Velmi praktické je také sportovní pouzdro, ve kterém je zabudovaný senzor srdečního tepu. Právě tento senzor můžete propojit i se svým chytrým telefonem.