Chcete si v autě přehrát svou oblíbenou hudbu? Máte několik možností

Není nad to, když vám během jízdy v autě zní z reproduktorů vaše oblíbená hudba. Pokud si ji chcete pustit v MP3 formátu, máte několik možností, jak to udělat. Využít přitom můžete nespočet chytrých vychytávek, a to také v kombinaci s vaším smartphonem.

Praktické řešení: USB flashdisk

Má vaše autorádio USB vstup? V tom případě si můžete stažené písničky pustit rovnou přes USB flash disk. Rozhodně nemusíte být žádní troškaři, na USB flash disk se vám vejde hudebních alb nebo samostatných písniček dle libosti. Nabízíme vám totiž flash disky až do kapacity 32 GB.

USB flash disk je chytrý pomocník, díky kterému budete mít svou oblíbenou hudbu vždy po ruce, ať už cestujete kamkoli. Na svém krytu má také malinkou zdířku, a tak jej můžete připojit i na svou klíčenku. Díky tomu budete mít jistotu, že se vám nikdy neztratí ani nikam nezapadne.

flashdisk

Smartphone v kombinaci s USB kabelem

Při poslechu hudby v autě můžete postupovat také jinak. Opět stačí, když využijete USB vstupu vašeho autorádia. Tentokrát jej zkuste propojit přes USB kabel se svým smartphonem, ve kterém máte nahrátou hudbu.

Abyste mohli během jízdy svůj chytrý telefon snadněji ovládat, vložte jej do držáku. Tento šikovný doplněk by měl být umístěn po vaší pravé ruce nad řadicí pákou – ideálně na ventilační mřížce. USB kabel a držák telefonu vám tak umožní, že si budete moci svůj oblíbený playlist nahrátý ve smartphonu užívat během jízdy autem opravdu do sytosti.

držák

Technologie bluetooth a bezdrátový reproduktor

V případě, že vaše autorádio podporuje technologii bluetooth, můžete si hudbu ze svého smartphonu přehrát v autě také tímto způsobem. Pokud ale vaše autorádio touto technologií nedisponuje a nemá ani USB vstup, písničky ve formátu MP3 si můžete poslechnout i jinak.

Vyzkoušejte například bezdrátový reproduktor, který umožní pohodlný bezdrátový přenos oblíbené hudby z vašeho smartphonu. Díky bezdrátovému reproduktoru můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu kdykoliv a kdekoliv. Tedy i během jízdy autem. Velkou předností je, že kvalitní bezdrátové reproduktory vydrží hrát až čtyři hodiny.

hansfree

Handsfree k poslechu hudby

Handsfree do auta je užitečný přístroj, díky kterému si můžete také během jízdy vyřídit hovor, zatímco se plně věnujete řízení. Napadlo vás ale někdy handsfree, upevněné na ventilační mřížce nebo na palubní desce, využít také k poslechu hudby ze svého telefonu?

Stačí, když handsfree propojíte se svým smartphonem prostřednictvím technologie bluetooth. Svůj oblíbený playlist si tak můžete vychutnávat až čtyři hodiny v kuse.