Oblečte svůj telefon do jarních barev: Vyberte si pouzdra a kryty ve svěžích odstínech

Pouzdra a kryty na mobilní telefon mají tu výhodu, že jsou snadno vyměnitelné. Není proto od věci, když si pořídíte několik kusů těchto ochranných obalů, abyste je mohli střídat dle nálady i ročního období. Vašemu telefonu budou na jaře slušet zejména pastelové a světlé barvy pouzder a krytů. Přinášíme vám několik tipů, které si zamilujete i vy.

Váš mobilní telefon si zaslouží jarní restart

Zima je definitivně za námi a je tu vytoužené jaro. Tak jako odkládáte zimní boty a kabáty i design vašeho mobilního telefonu si zaslouží jarní restart. Jelikož jsou pouzdra a kryty na smartphony cenově dostupné, nemusíte s jejich výměnou čekat na to, až se vám okoukají nebo náhodou poničí.

Pořiďte si pro svůj telefon hned několik zadních krytů nebo pouzder typu kniha, které můžete mezi sebou pravidelně střídat. Tento přístup zaručuje, že se vám dané pouzdro nebo kryt nikdy neokoukají.

Tip: Myslete na to, že nové pouzdro a zadní kryt musejí být plně kompaktní se značkou a modelem vašem smartphonu. Kromě toho se při výběru nového ochranného obalu řiďte také přesnými rozměry úhlopříčky vašeho telefonu.

apple-iphone-5-5s-agent18-shockhearts-pink-case

Designová pouzdra a kryty přemění váš telefon v módní doplněk

Primární funkcí těchto ochranných obalů je zabezpečit váš smartphone před poškozením. Díky jejich jedinečnému designu se však z vašeho telefonu rázem stane stylový módní doplněk.

S příchodem jara můžete svůj mobilní telefon obléct do svěžích jarních barev a motivů. Na vašem smartphonu budou skvěle vypadat především zadní kryty a pouzdra typu kniha ve světlých a lehkých barvách, v pastelových odstínech i ve svěžích motivech. Z naší nabídky jsme pro vás vybrali následující modely krytů a pouzder, bez kterých si neumíme jaro absolutně představit.

pouzdro_karl_lagerfeld_fuchsiove

Pouzdra a kryty na mobil v pastelových tónech a světlých jarních barvách

Silikonové zadní kryty i pouzdra typu kniha v pastelových odstínech dodají vašemu telefonu dojem jemnosti a ladného stylu. Vybírejte mezi meruňkovou, růžovou, zelenkavou nebo módní tyrkysovou.

Vašemu telefonu bude slušet také starorůžová nebo svěží červená. Vyzkoušejte také silikonový zadní kryt ve fuchsiové barvě. Tento obal navržený slavným návrhářem Karlem Lagerfeldem váš telefon ochrání nejen před poškozením, ale přetvoří jej v originální módní doplněk.

pouzdro-typu-kniha-fixed-opus-pro-samsung-galaxy-a3--2017-motiv-dice

Pouzdra a kryty na mobil se svěžími jarními vzory

Svůj mobilní telefon nemusíte na jaře převléknout pouze do jednolitých barev, vsaďte i na různobarevné motivy. Vybavte se do jarních měsíců třeba zadních silikonových růžovo-černým krytem s motivem bílých srdcí. Váš mobilní telefon se bude vyjímat také v pouzdru typu kniha, pro které jsou typické barevné přechody pastelových odstínů.

Tip: Při jarním restartu svého smartphonu můžete použít i další užitečné doplňky ve svěžích barvách. Trefou do černého je třeba chytrý univerzální držák a stojánek v jednom PopSocket. Seženete jej u nás ve veselých i decentních motivech a také v květinových vzorech, které jsou k jaru jako dělané.